Sätt ugnen på 225 grader. Skölj, kärna ur och skär persikor och plommon i klyftor. Halvera druvorna. Koka ihop frukten med syltsocker och likör till en kompott
Fruktkompott. Servera genom att lägga upp fruktkompotten i botten av en liten tallrik. Fruktkompott och myntagrädde med Evil Twin Imperial Biscotti Break appeared first on mankerbeer
Sylt, marmelad eller fruktkompott. Hej,. Idag är det wienerbrödets dag, så jag tog tillfället i akt och testade att göra en snabb variant av wienerbröd
Bottna glasen med fruktkompott, strö över smuldeg. Blanda ihop alla ingredienserna till smuldegen. Smula degen i en långpanna och baka i ugn på 175 gr i ca 8 min
Ostkorn. Häll vetemjölet i kastrullen och blanda i mjölken lite i taget så att det inte klumpar sig. Sätt kastrullen på plattan (högsta värme) och värm till 38 grader under omrörning
Enkel variant på en klassiker, gör pannacottan som vanligt men byt ut en fjärdedel av grädden mot kokosmjölk och toppa med en fruktkompott på lite blandat gott
Eller fruktkompott kanske man kan kalla det… Det kan varieras i det oändliga, principen är att mixa frukter/bär du gillar med lite nötter, frön eller kokos… Superduper enkelt
Fruktkompotten var smaksatt med long pepper, en mycket spännande krydda. Igår var det då dags för på Safari på Getingen, vilket är som en cykelfest fast alla går istället för att cykla
Den bestod alltid av havregrynsgröt, fruktkompott, yoghurt, sojamjölk, vanlig mjölk, färsk frukt, solrosfrön, linfrön, russin, knäckebröd, mörkt bröd, smör (vegan och bregott) jordnötssmör, tahini, hallonsylt, gurka och tomat