Fruktflarn recept

Fruktflarn

Fruktflarn

Fruktflarn är en bra efterrätt att bjuda på om man får oväntat besök en dag. FruktflarnIngredienser2 smördegsplattorFrukt (t. Fruktflarn from Matskafferiet 2 smördegsplattor
Fruktflarn med mandel

Fruktflarn med mandel

Tina och lägg smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Riv mandelmassan grovt. Fördela mandelmassan i mitten diagonalt över smördegsplattorna
Franska fruktflarn

Franska fruktflarn

Vi lagade lite hemlagad smördeg idag här hemma och då lagade jag utav det som blev klar några fuktflarn till efterrätt
Fruktflarn med mandelmassa

Fruktflarn med mandelmassa

Sätt ugnen på 225 grader. Riv mandelmassan och blanda med crème fraiche. Vispa till en jämn smet. Blanda i hackade valnötter och rivet apelsinskal

Fruktflarn

Hacka samman ingredienserna till pajdegen. Klä en pajform (ca 30 cm) med löstagbar botten med degen. Låt vila i kyl ca 30 minuter

Fruktflarn

1. Blanda Kesellan med 1 msk av juicen och bred ut över sockerkaksbotten. 2. Skölj persikorna eller nektarinerna, dela dem i halvor, plocka ur kärnorna och skär fruktköttet i tunna klyftor
Snabba franska fruktflarn

Snabba franska fruktflarn

Tina smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader. Stansa två ringar med ett dricksglas i varje smördegsplatta, utan att stansen går helt igenom

Snabba franska fruktflarn

8 flarn. 1. Tina smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Stansa två ringar med ett dricksglas i varje smördegsplatta, utan att stansen går helt igenom
Franska äppelflarn

Franska äppelflarn

Franska fruktflarn 8 st8 st frysta smördegsplattor1 st ägg till pensling150 g mandelmassa4-5 st äpplen1 dl råsocker2 tsk kanel1 näve mandelspånKallt smör att hyvla överFlorsockerTina smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Franska fruktflarn 8 st
Lycka i en liten trekant.

Lycka i en liten trekant.

Snabba franska fruktflarn Bilden gör inte flarnen rättvisa. Efter cupcakesen gick vi vidare i favoriten Leila bakar
Bakverk i juli!

Bakverk i juli!

Franska fruktflarn. 1. Kanelknutar & Rimbobullar. De här bullarna blir supergoda, om jag får säga det själv

Fruktflarn med vaniljvisp

Sätt ugnen på 225º. Kavla eventuellt ut smördegen något. Lägg degen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ett tunt lager hallonmarmelad på smördegen

Fruktflarn à la Pauli

Hacka samman mjöl och matfett till en grynig massa. Tillsätt grädde och vatten och arbeta ihop degen. Låt degen vila kallt medan du gör vaniljkrämen

Fruktflarn med mandelmassa

Sätt ugnen på 225 grader. Riv mandelmassan och blanda med crème fraiche. Vispa till en jämn smet. Blanda i hackade valnötter och rivet apelsinskal

Sommriga Fruktflarn

Ljuvliga fruktflarn färdiga på ett knyck som går att variera beroende på vad fruktfatet bjuder på. Jag gjorde tre varianter äpple och kanel (som sysn på bilden), päron och kardemumma samt nektarin och hallonchoklad

Fruktflarn med mandel

1.  Tina och lägg smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Riv mandelmassan grovt. Fördela mandelmassan i mitten diagonalt över smördegsplattorna

Fruktflarn à la Pauli

FRUKTFLARN À LA PAULIDen är lika god som dekorativ, denna härliga tårta med pajdegsskal som fylls med vaniljkräm och garneras med frukter och bär