Fruktflarn är en bra efterrätt att bjuda på om man får oväntat besök en dag. FruktflarnIngredienser2 smördegsplattorFrukt (t. Fruktflarn from Matskafferiet 2 smördegsplattor
1. Blanda Kesellan med 1 msk av juicen och bred ut över sockerkaksbotten. 2. Skölj persikorna eller nektarinerna, dela dem i halvor, plocka ur kärnorna och skär fruktköttet i tunna klyftor
Tina smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader. Stansa två ringar med ett dricksglas i varje smördegsplatta, utan att stansen går helt igenom
8 flarn. 1. Tina smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Stansa två ringar med ett dricksglas i varje smördegsplatta, utan att stansen går helt igenom
Franska fruktflarn 8 st8 st frysta smördegsplattor1 st ägg till pensling150 g mandelmassa4-5 st äpplen1 dl råsocker2 tsk kanel1 näve mandelspånKallt smör att hyvla överFlorsockerTina smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Franska fruktflarn 8 st
Ljuvliga fruktflarn färdiga på ett knyck som går att variera beroende på vad fruktfatet bjuder på. Jag gjorde tre varianter äpple och kanel (som sysn på bilden), päron och kardemumma samt nektarin och hallonchoklad
1. Tina och lägg smördegsplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Riv mandelmassan grovt. Fördela mandelmassan i mitten diagonalt över smördegsplattorna