Vi hade också goda vänner med sina två barn över på middag och efter middagen gjorde vi mina "Frukt & nötproteinbollar", men vi skippade proteinpulvret denna gång och hade kakao och kokos i
Det var även här i Italien som jag förälskade mig i min numera favoritfrukt, PERSIKA. Minnen av färsk frukt/bär/grönsaker (så lyxigt), italiensk pasta, italiensk glass, italiensk riktig tiramisu, mat ute i 30 g, saltknäckebrödet de hade som jag åt med pruscioutto och pesto, underbar fisk/skaldjur vid medelhavet, den där kycklingrätten jag åt i Florens kommer jag inte att glömma och inte heller de underbara frukostarna vid poolen med yoghurt med frukt och nötter
Jag serverar dem som nyttig mellis med färska frukter & blåbärssmoothie (kanonenkel att göra i Hercules med cocosvatten, mandelmjölk, blåbären från frukosten som inte gick åt, en uns macapulver, en acovado, en nypa Himalaysalt och lika delar kärlek)
Maräng och röda frukter (vår recension här). tiramisu, amaretto och choklad. Tiramisu. Idag är det äntligen dags att fortsätta vår djupdykning i gamla Magnum-glassar
Grönsak Spenat eller miniplommontomater (kan äta obegränsade mägder)Frukt Svenska äpplen eller bruna små päronBär Skogshallon, blåbär som man plockar själv, sommarjordgubbarGodis Mörk choklad Snacks Mandlar, solroskärnor och müsli i en skålChoklad Mörk choklad - sea salt eller blueberry intenseNaturgodis Sånna där som är täckta med yoghurtTårta Tiramisú och cheesecakeBakverk Mina blackbean brownies eller märtas skurna chokladrutorGlass Yoghurtglass, kesellaglass eller Ben and Jerry's half baked