Normalt så är den typen av desserter till största delen baserade på grädde, ägg, socker, gelatin och någon smaksättning av frukt eller bär, varför det kanske känns som snudd på en omöjlighet att få till om man inte kan ha med vare sig mjölk (grädde) eller ägg
Halvera passionsfrukterna och gröp ur dem. Passera fruktköttet genom sil så att kärnorna blir kvar. Skär passionsfrukterna i klyftor till garnering och fördela dem snyggt på pajen
Därför blir det inte så många restaurangbesök - med tillgång till spis är det både billigare och roligare att själv botanisera och inspireras av det enorma utbudet av härliga grönsaker, frukter, ostar, färsk fisk, kycklingar och charkuterier
Koka frukten i vatten tills den känns mjuk (koka under lock men låt inte värmen vara för hög). Häll smeten i en lämplig skål och gör eventuellt en papperskrage så att fromagen får litet höjd
Man kan byta ut jordgubbarna i receptet mot vilken frukt/bär man vill. Det är väldigt enkelt att göra egen fromage att fylla tårtor med, man kan också äta fromagen som den är
Toppa frukten med fromagen och ställ formarna kallt någon timme. Låt de olika fruktsorterna rinna av. Fördela frukten i 6 portionsglas. 5 st mangofrukt