)hackade torkade aprikoserpumpafrönhackad mandel (en näve)russinsirapsaltolivolja (till formen och även en slatt i degen)lättyoghurtbikarbonat (2 tsk)Rörde ihop allt, hällde i en oljad brödform, degen var rätt så lös
Frön att dekorera med. 1 dl blandade torkade frukter). Dag 1 kväll. Blanda samma allt snabbt. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur i ca 1 timma
Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, frukt och bönor. Vill du prova att göra brödet, men inte tål nötter går det lika bra att byta ut nötterna mot frön som solrosfrö eller pumpafrö
Söta goda fruktbollar som passar bra att servera som julgodis. Krispig corn flakes, knapriga pumpafrön och den naturliga sötman från plommon, russin och fikonmarmeladen
Valfri topping exempelvis müsli, nötter, frön. Den här yoghurt och fruktblandningen är superenkel och passar perfekt som en nyttig efterrätt, men också som mellanmål eller som en del av en god frukost
Då innehöll de små hårda frön och var betydligt mindre än de vi hittar i matbutiken idag. Dessa frukter har såklart inte alltid sett ut och smakat som dom gör nu