Idag har det varit ett sånt ruskväder att jag inte vet vad. Började dagen med helgfrukost sedan lunchades det på Max, har sedan legat i soffan och degat hela dagen precis som igår
instagram 100kitchenstories. Till frukost gjorde jag bananglass med smak av lemoncurd som jag hade garnerat med aprikos, hemmagjord granola och lite frysta bär
En frukostskål med gojibär, bipollen, jordgubbar, blåbär, kakaonibs och chiafrön. Godmorgon lördag. Idag är det ingen vanlig lördag utan idag är det den 28e mars vilket betyder Spin of Hope
En lagomstor frukostskål funkar bra. Piroger. 0kommentarer. Häromdan bakade jag piroger om idag visade sig vara ett snabbt och bra lunch/middagsval när tiden är knapp med en fräsch sallad tilll
Ni har redan fått se bröd, smoothies, gröt, frukostskålar, glass, efterrätter samt smått och gott med chokladsmak, och nu är det dags för ännu ett chokladrecept - nämligen en Raw and Vegan Triple Rich Chocolate Tart