En fiberrik, proteinrik och saftig bananmuffinsmed en krispig kaneltopping som är helt perfekt att äta om man har bråttom på morgonen eller som ett bra och mättande mellanmål
Mixa bananenmed en stavmixer (eller mosa med en gaffel). En av de första grejerna jag gjorde när jag kom hem var att baka frukostmuffins, en superbra och enkelt grej om man har bråttom på morgonen men ändå vill ha något mer än en smoothie eller liknande
Har man ingen köksmaskin kan man riva morötterna, mosa bananen, blanda ihop de torra ingredienserna och blanda ihop allt tillsammans med ägg och smält kokosolja
Blanda ägg, mosad banan, mjölk och kokosolja i en annan bunke. En perfekt kombo till frukost eller mellanmål - framförallt om du har bråttom iväg på morgonen, då kan du förbereda dessa dagen innan, lägga ner dem i en påse och sedan ta med dem i väskan när du ska iväg
Toppa med valfritt, jag gjorde en blandning på kesella, resten av bananen och blåbär. Enligt mitt grundrecept på frukostmuffins i micro, älskar det receptet, men det har kommit i lite skymundan när jag gjort mina frukostkakor
Blanda havregryn, en mosad banan, ett ägg, bakpulver och pepparkakskrydda i en skål. Det var länge sedan jag gjorde de goda frukostmuffinsen som fick inspiration härifrån
Jag äter min bananglass till frukost varje morgon. En period i livet experimenterade jag mycket med olika frukostar, men det var länge sedan nu, så det var helt enkelt dags
Låt svalna lite och ät tillsammans med färska bär eller sylt. med äpple/kanel, choklad, blåbär etc. Fyll muffinsformar till 3/4 med smeten. 2 st mogna bananer