Blanda alla torra ingredienser, även russin. 1/2 dl russin. Sätt ugnen på 200 grader. Skär smöret i tärningar och blanda med mjölblandningen till en smulig deg
Rör om och tillsätt aprikoser och russin. Använd en muffinsplåt till de här matiga frukostbullarna. Använd en muffinsplåt till de här matiga frukostbullarna
På bloggen Mysmasken fick jag ett super recept på frukostbullar. 12 dl mjöl (eller jag har bytt till typ 10 vitt + 2 råg och lagt till russin, mums. 12 dl mjöl (eller jag har bytt till typ 10 vitt + 2 råg och lagt till russin, mums
Om du inte gillar nässelsmaken, eller inte tycker att du behöver det, kan du naturligtvis utesluta det, och kanske tillsätta lite russin, aprikoser, eller något annat
Jag avslutar här och ger er receptet på de goda frukostbullarna jag bakade istället. I skålen bredvid är det turkisk yoghurt, dinkelpuffar, solroskärnor, linfrön, russin, banan, hallon och kardemummasocker