Tillsätt resten av vattnet, honungen, olivoljan, saltet och nästan allt mjölet. 2 msk olivolja. Smula ner jästen i en stor degbunke och rör ut den med lite av det fingervarma vattnet
olivolja. Som vanligt är det bara att lösa upp jästen med ljummet vatten och sedan tillsätta agavesirap, olivolja chiafrön, solrosfrön, linfrön och salt
2 msk olivolja. Smula ner jästen i en degbunke. Tillsätt vattnet och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt honung, pofiber, olja, vetemjöl special fullkorn och nästan allt vetemjöl
Olivolja. Platta till dem lite och stek på medelvärme i olivolja i ca 3-4 min på varje sida. 0,75 dl olivolja. I en stor skål, blanda olivolja, koriander (spara lite till salsan), saften av 3. 1) Stek i olivolja alla grönsaker, stek i ca 3-4 minuter. Nyttiga FRUKOSTBULLAR 4 hela zucchini. 0,75 dl olivolja. 1) Stek i olivolja alla grönsaker, stek i ca 3-4 minuter
Rör ner olivolja, salt och tillsätt sedan vetemjölet i omgångar tills du fått ihop en fast deg. 6-7 dl vetemjöl1 uppvispat ägg1 tsk salt2 msk olivolja2 tsk torrjäst eller 25 gram färsk jäst2,5 dl ljummet vattenInstruktionerBörja med att starta din ugn på 220 grader. 2 msk olivolja
Ostfrallor är verkligen en av mina favoriter när det kommer till frukostbullar. 6-7 dl vetemjöl1 uppvispat ägg1 tsk salt2 msk olivolja25 gram färsk jäst2,5 dl fingervarmt vatten100 gram riven ost. Häll i 2 msk olivolja, salt och börja sedan tillsätta vetemjölet försiktigt och arbeta fram en smidig deg. 2 msk olivolja