Frukostbullar fullproppade med frukt och nötter. 1½ dl valnötter, grovt hackade. 4 dl dinkelmjöl med fullkorn. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper och låt dem jäsa under bakduk ca 30 minuter. 1½ dl valnötter, grovt hackade. 4 dl dinkelmjöl med fullkorn
Fortsätt likadant med resten. Använd en muffinsplåt till de här matiga frukostbullarna. Täck plåten med en bakduk och ställ in plåten i kylskåpet över natten
Blanda i salt, honung, linfrö, gojibär, hackade valnötter, solrosfrön och grahamsmjöl. Tillsätt det mesta av vetemjölet och arbeta degen väl med maskin
Blanda i salt, honung, linfrö, gojibär, hackade valnötter, solrosfrön och grahamsmjöl. Tillsätt det mesta av vetemjölet och arbeta degen väl med maskin
Frukostbullar. Paleo, även känt som stenålderskost, är en diet som har tagit hälsovärlden med storm. Cashewnötter, Hasselnötter, Kastanjer, Linfrön, Macadamianötter, Mandel, Paranötter, Pekannötter, Pinjenötter, Pistagenötter, Pumpakärnor, Sesamfrön, Solrosfrön, Valnötter
Blanda ut jästen med det ljumma vattnet, rör i salt, honung och olja + eventuella smaksättningar. Om jag har i valnötter, så brukar jag knåda in dom mot slutet, men det gör man ju som man själv vill
Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 16-18 minuter eller tills bullarna har fin färg och känns torra. Med vetemjöl special och durumvetemjöl i bröden måste du knåda degen kraftigt, men då får du också bra resultat 50 g jäst. 100 g hackade valnötter och hasselnötter
Vänd till sist i valnötterna. Täck bunken med plast och ställ den i kylen över natten. Låt degen vila medan ugnen blir varm, ca 20-30 minuter. 1 dl valnötter
Annars smakar de hur gott som helst med detta enkla recept. Här kan du själv välja om du vill ha lite smaktillsats som soltorkade tomater, rivna morötter, valnötter eller något annat gott
Blanda apelsinsaften med filmjölk och ägg. Frdela valnötterna i formarna. Fördela muffinssmeten i de smorda formarna och klicka ner färskosten med hjälp av två skedar
Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 16-18 minuter eller tills bullarna har fin färg och känns torra. 100 g hackade valnötter och hasselnötter