Enklast är att ta upp bitar med en sked och sedan forma dem till bollar med lätt mjölade händer. 1Ta fram en plåt och täck den med bakplåtspapper. 1Servera de nygräddade frukostfrallorna medsmör, ost, marmelad eller annat tillbehör du gillar
Servera dem ljumma medsmör, ost eller marmelad. 100 g margarin eller smör. Blanda mjöl, bakpulver, salt och finhackade valnötskärnor i en matberedare eller bunke
Klicka i smöret och fördela allt fint tillsammans med fingrarna. Något maken kanske inte skulle hålla med om eftersom han ligger hemma med feber just nu
Klicka i smöret och fördela allt fint tillsammans med fingrarna. Bakas med fördel i muffinsplåt men det går bra att lägga bollarna direkt på bakplåtspapper också då degen är betydligt fastare än vanliga scones
Fantastiskt gott medsmör, ost och kanske lite marmelad. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt, toppa med valfri topping och sätt in i ugnen när den blivit varm
Pensla bullarna med filmjölk och strö över vallmofrön. Smält smöret. 25 g smör. Forma 16 bullar och låt dem jäsa på plåt med bakplåtspapper i cirka 20 minuter. 25 g smör
Ät bullarna medsmör, ost och marmelad. Herregud, vad mycket jag har att fixa med. Smält smöret. På helgerna blir det nästan alltid hemmagjorda frukostbullar till frukost – och idag var det dags igen