Rör ut den smulade jästen med degspadet. Skrapa ned på bordet som först har pudrats med mjölmix. Pensla med ägg eller filmjölk och strö över solrosfrön
Jag tänkte jag skulle dela med mig av receptet igen, för det är ett par år sedan sist. Tillsätt resten av spadet, salt, honung, kesella, vetekli och det mesta av mjölet
Rör ut den smulade jästen med degspadet. Skrapa ned på bordet som först har pudrats med mjölmix. Pensla med ägg eller filmjölk och strö över solrosfrön
Blanda degvätskan med jästen tills den löser sig. Rör sedan ner sirap, salt och kesella. Strö ut nötterna över degen istället för att blanda dem med degen
Rör ut den smulade jästen med degspadet. Skrapa ned på bordet som först har pudrats med mjölmix. Pensla med ägg eller filmjölk och strö över solrosfrön
Lägg på plåt med bakplåtspapper. Rör ner Kesella, salt, linfrön och fiberhavregrynen. 2 dl kesella 1%. Smula jästen i en bunke och lös upp den i vattnet + mjölken, som ska vara "fingervarmt"