Frukostbullar manitoba cream recept

Kalljästa frukostbullar

Kalljästa frukostbullar

Vetemjölet vi använder heter Manitoba och det krävs en smula längre tid för att bearbeta degen med det mjölet, det går hur bra som helst att använda vanligt vetemjöl eller det som kallas "special" istället om du har det
Frukostbullar

Frukostbullar

5 dl ManitobaCream. Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37°. Häll lite mjölk över jästen och rör tills jästen lösts upp
Kalljästa frukostfrallor...

Kalljästa frukostfrallor...

Förra veckan skrev jag ett inlägg om frallor jag bakat och för första gången använt mjölet ManitobaCream
Solrosbullar

Solrosbullar

Frukostbullar med solroskärnor. 9 dl manitobacream eller vetemjöl special. 9 dl manitobacream eller vetemjöl special
Helgmys med Nybakat bröd

Helgmys med Nybakat bröd

Frukostbullar med Solrosfrönca 30 små eller 20 större5 dl vatten50 g jäst50 g olivolja eller smör10 g salt10 g honung150 g solrosfrön700 g ManitobaCream eller vetemjöl specialSmula jästen i en degbunke
Frukostbullar med Manitoba cream

Frukostbullar med Manitoba cream

Luftiga, lätta och mjuka bullar bakade på Manitobacream. Det är extra viktigt att arbeta degen länge när man bakar med Manitobacream
Frukostbullar med lakritssmak

Frukostbullar med lakritssmak

Hittade detta recept i "Mitt kök", gjorde om det lite genom att tillsätta Manitobacream och siktat dinkel mjöl
Frukostbullar

Frukostbullar

Använde Vetemjöl Fullkorn Special i stället för ManitobaCream och det funkar lika bra. 5 dl Fibrex3 msk Brödsirap1 tsk saltca 1 liter ManitobaCream(eller Vetemjöl Special) Blanda vatten och potatismjöl i en kastrull, koka upp

Snabba frukostbullar

7 dl ManitobaCream eller vetemjöl special. 1.  Smula ner jästen i en skål och tillsätt vattnet. Rör tills jästen lösts upp

Snabba frukostbullar

7 dl ManitobaCream. Smula ner jästen i en skål och tillsätt vattnet. Rör tills jästen lösts upp. Tillsätt olja, sirap, salt, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet