Jag mal mina mandlar själv, istället för att köpa färdigt mandelmjöl, det blir lite billigare. Nytt recept till frukostbullar till helgen, provades idag
Men för att få lite variation testade jag att göra smidiga glutenfria frukostbullar som rörs ihop och bakas ut utan jästning (bara en kort stunds svällande)
) Receptet avser 6 st frukostbullar, men då vi gjorde två hamburgebröd gjorde vi dem lite större, så totalt blev det 4 st bröd för oss (två stora och två små). 1,5 dl mandelmjöl. ) Receptet avser 6 st frukostbullar, men då vi gjorde två hamburgebröd gjorde vi dem lite större, så totalt blev det 4 st bröd för oss (två stora och två små). 1,5 dl mandelmjöl. 1,5 dl mandelmjöl. 1,5 dl mandelmjöl
En sak jag kan sakna på lediga morgnar är att gå till konditoriet och köpa nybakade frukostbullar. Receptet har Rebecca själv provat sig fram till och jag tycker dessa blir sådär luftiga som frukostbullar ska vara och de är enkla att göra
1,5 dl mandelmjöl (görs av sötmandel och körs i mixern till ett mjöl) eller köp färdigt i matbutiken. 1,5 dl mandelmjöl (görs av sötmandel och körs i mixern till ett mjöl) eller köp färdigt i matbutiken
Man gör det på nolltid och får goda fina frukostbullar. LCHF-butikens "mjölmix" (Bakerix) av mandelmjöl, kokosnötsmjöl, bakpulver, förtjockningsmedel och salt är suverän