Den här degen kan varieras hur mycket som helst, i just de här bullarna har jag dinkelmjöl och havregryn men jag har tidigare gjort en variant med rågmjöl
Nästa gång ska jag testa med dinkelmjöl, för det passar så bra till lösare degar. Enkla frukostbullar, 8-10 st5 g jäst (jag har inte glömt en nolla, det ska vara fem)3 dl kallt vatten1 tsk salt1 msk olja2 msk sirap4 dl grahamsmjöl4 dl vetemjölLös jästen i vattnet och tillsätt övriga ingredienser. Enkla frukostbullar, 8-10 st
8 Lättbakade frukostbullar som knappt kräver någon tid alls eller större kunskaper hos den som bakar. Ingredienser 300 g kallt vatten En bit färsk jäst stor som en ärta ( ca 2 g) 10 g honung 100 g fullkornsdinkel 300 g siktat dinkelmjöl 1½ tsk salt Instruktioner Väg upp vattnet i en skål och rör ut jästen och honungen i det. 300 g siktat dinkelmjöl