Frukostbullar anis recept

Frukostbullar med linser och linfrön

Frukostbullar med linser och linfrön

Tillsätt anis, fänkål och pomerans (kan bytas mot brödkryddor). 1 tsk anis. Koka vattnet och häll det över linfrö och linser och låt stå 10 min
Frukostbullar med lakritssmak

Frukostbullar med lakritssmak

hel anis och fänkål till garnering. Pensla med uppvispat ägg och strö hel anis och fänkål över. 1 tsk malen anis. 1 tsk malen anis
Frukostbullar med nötter och russin

Frukostbullar med nötter och russin

Bettan köper sina frukostbullar på ett bageri i Bangsar. 600 g levin400g ljummet vatten100 g vetesurdeg800 g vetemjöl för bröd100g brödsirap100 g brun farin1/2 tsk anis, 1/2 tsk fänkål20 g salt3 dl blötlagda russin1/2 dl valnötter1/2 dl solrosfrönNär jag gör själva degenblandar jag allt utom salt, nötter och russin och låter degen gå i maskinen på låg hastighet i ca 8 min. 1/2 tsk anis
Nu blir det andra bullar

Nu blir det andra bullar

frukostbullar, frukostfralla, GI. Ett tips är att blanda ner olika brödkryddor såsom anis, kummin och fänkål

Nyttiga frukostbullar med frön

1 1/2 msk malda brödkryddor (anis. Rör ut jästen i lite av vattnet. Tillsätt resten av vattnet och alla ingredienser utom mjölet och blanda ihop

Frölundakakor

1 msk anis. Värm vätskorna till fingervarm temperatur. Lös jästen i degspadet och tillsätt övriga ingredienser, bearbeta väl helst i assistent