Vispa ägget lätt med en gaffel och pensla sedan bullarna med äggvispet, strö på lite vallmofrön. Forma 12 bullar av degen, lägg på bakplåtsklädd plåt. 1 ägg
Smält smöret och ljumma vattnet samt smula ner jästen och rör om, vispa upp ägget och blanda i. Rulla till runda bollar (i kupad hand då blir de runda och fina) och lägg på plåt
Lägg dem på bakplåtspapper på en liten plåt. Pensla bullarna med ägg och strö över sesamfrö. Lägg över en handduk och låt dem stå i kylen att jäsa över natten 8-10 timmar. 1 uppvispat ägg
Forma sex små bullar och lägg plåt en plåt med bakplåtspapper. Vi fick keso över från i går så barnen och jag slängde ihop nyttiga frukostbullar som blev väldigt uppskattade
Och med massor av pålägg på, dubbelsovlat eller ännu hellre har jag fler pålägg på än två. Jag testade denna gång att baka glutenfria frukostbullar med riven squash i som gav saftiga bullar