Slå upp på bakbordet och gör 24 små frukostbröd eller 2 limpor. Sätt undertiden på ugnen på 225 grader för små frukostbröd eller 175 grader för limpor. 2 msk pumpafrön
½ dl pumpafrön. Värm juicen och vattnet till 37 grader eller fingervarmt. Blanda ner jästen och sen oljan, saltet, sockret, den smulade persiljan, alla frön, samt de rivna morötterna
Behöver fylla på förrådet med frukostbröd och gjorde därför lite grova frallor, älskar att ha nötter och frön i bröd och denna gång blandade jag ner lite solrosfrön,linfrön och pumpafrön, givetvis kan man byta ut dessa mot andra frön eller nötter
När man som vi har plockat sisådär åtta kilo havtorn på självplocken nästgårds så kan man ju faktiskt unna sig att ta ut svängarna lite och pytsa i några av bären i ett frukostbröd, tycker ni inte
frukostbröd . Jag blev så sugen på nybakat bröd idag att jag bestämde mig för att baka de här baguetterna och toppade dem med sesamfrön, solrosfrön och pumpafrön
Jättegoda som frukostbröd och väldigt passande till en kycklingssoppa. Solgula frallor med mild majssmak och små bitar av majskorn och med lite pumpafrön som tuggmotstånd
eller för den som vill som frukostbröd. Strö på pumpafrön och grädda längst ned i ugnen i ca en timme. Här är ett riktigt kompakt bröd som passar jätte bra till en god ost och marmelad