I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
Detta recept är min egen tolkning på Roy Fares mjuka pepparkaka med getostfrosting. Men eftersom jag och resten av familjen inte är så förtjusta i chevre, så använde vi en annan ost som vi älskar, nämligen philadelphia färskost
En lite kletig, seg brownie med pecannötsbitar i och en krämig kokosmjölksfrosting. Nutritional Yeast (ger en lite "ostig" smak om man strör över maten, mycket bra källa av vitaminer)
Blanda till frostingen, smaka av och bred ut på kakan. Finns i de flesta hälsokostaffärer. Frosting. Mandel - och hasselnöts mjöl underlättar och finns i hälsokostaffärer men det går lika bra att mala nötterna
Bred frostingen på tårtan och garnera med blandade nötter. Det fanns ost- och skinkpaj, två olika sorters tunnbrödsrullar, laxrullar med färskoströra, minispett med köttbullar och cocktailtomater, oliver, grönsaksstavar och dip, krustader med räkröra
Choklad frosting. Fyll på med ost och smör. 100 gr Philadelphiaost. 100 gr Philadelphiaost. Prövade dessa och det verkade som att Ella och hennes kompisar gillade dem