Sila sylten så att inga kärnor finns kvar och blanda det med philadelphiaostkrämen. Hallonfrosting. Vispa (med elvisp) philadelhiaost med florsocker, vaniljsocker och smör
T ex sylt, Nutella, frosting, etc. Jag valde att inte göra det, skulle skicka med min man dem till hans jobb och då är det enklare att forsla utan frosting ovanpå
Tillsätt smör, filmjölk och lingonsylt. Medan den gör det kan du göra frostingen. Häll på florsocker tills den fått den konstistens du vill ha, vill du ha en riktigt tjock frosting är det mycket florsocker som gäller
Täck hela tårtan medfrosting och dekorera efter tycke. Frosting. Ha i vaniljextraktet, eller om du har en vaniljstång skrapa ut vaniljen ur stången med en knivspets och ha i den
Till frostingen så använde jag marmelad, som är ganska så fast i konsistensen, om ni använder sylt istället så kanske ni behöver öka mängden florsocker
Man kan smaksätta den med vad man vill och är super duper bra att använda som frosting på cupcakes. Jag hade smaksatt min STORA sats medblåbärssylt som antagligen var för kall
Blanda ihop frostingenmedan kakan står i ugnen. Till glasyren/frostingen. Toppingen får fin smak av italienska citroner som jag plockade med mig hem från senaste Italienresan
Frosting/topping. Blåbärssylt. Platta till, pensla med ägg och strö på kardemumma, kanel och pärlsocker. Blanda ingredienserna till frostingen och spritsa på
Bygg tårtan av kladdkakebottnarna varvat med tunna lager marmelad och frosting. Frosting. Väl smaksättning med choklad eller citron efter din personliga smak