Enkel ostkaka medkeso. En god och enkel frostingmed cream cheese (naturell färskost) och smak av vanilj, som är supersmidig att ta till när man ska dekorera cupcakes eller kakor
Casein är utmärkt att använda i frostings och att vispa med elvisp till en gräddliknande konsistens (bär är gott att tillsätta), det som många kallar "protein-fluff"
Blanda ihop frostingenmed en stavmixer (så du får bort klumparna i keson). Red velvet är annars en sockerkaka som man smaksätter och ger färg med kakao, rödbeta eller karamellfärg och som man varvar och täcker med cream cheese-frosting
Med smak av kokos och blåbär, toppade även två av dem medchokladfrosting. Frosting. Har fått typ en crusch på frukostmuffins, det är så lätt och så praktiskt, har man bråttom kan man ju enkelt ta med sig dem
Ät som de är eller toppa med valfri frosting. valfri frosting. x Snabbgjorda kokosmuffins med mango, hallon och vanilj toppat medkesokvarg och en klick hasselnötsmör
Chokladbollsröra med varm banan/jordnötsfrosting (1 person). Mixa 1 1/2 dl keso till en slät smet med stavmixer (alternativt kan man nog använda kvarg istället så slipper man mixa). Rör i 3/4 dl fiberhavregryn/vanliga havregryn, 2 msk kakao, 1 msk kaffe, 3 msk kokosflingor, 1/2 mosad banan, 2 krm vaniljpulver och söta slutligen med honung eller agave efter smak (bananen kan man skippa och ha mer honung/agave i istället). Frostingen gjorde jag genom att mosa andra halvan av bananen med en rejäl sked jordnötssmör, in i micron på högsta effekt i ca 20-30 sek så att den blev varm och la sedan som ett lager på chokladbollsröran
x Chokladbollsröra med apelsinsmak och banan/jordnötssmör/apelsin/blåbär frosting. Som vanligt hade jag svårt att göra exakt samma utan smaksatte den även med apelsinsaft (apelsinhysteri var det ja)
En mitten smet i krämigaste choklad som blandas med en mjuk och len vaniljfrosting på toppen. Stavmixa samman och tryck ut i en smord form med löstagbara kanter
Frosting. Servera med hallon och kanske en cashewgrädde eller om man vill skippa att vara helt rå – kokosgrädde, keso eller fluffad äggvita med vaniljsmak
Jag personligen har inget emot varken havregryn eller mjölkprodukter och jag använder flitigt kvarg, keso och Philadelphiaost i mina recept så jag gjorde en "traditionell" frosting (om än sockerfri och mindre fett än traditionella recept) och bredde på kakan
Till frostingen så mixar du bara alla ingredienserna i en skål så att det blir till en slät kräm. Har testat att göra en super god pumpa muggkaka som var med vanilj och jordnötskräm som jag hade sätt att Sanna hade gjort