Smält mörk choklad över vattenbad och blanda ner din kokosmjölk samt vanilj. Med en botten av karamelliserade cornflakes får vi det krispiga, därefter har vi en rik choklad-ganache och till sist som grädde på moset, dekorerar jag med chokladfrosting
En lite kletig, seg brownie med pecannötsbitar i och en krämig kokosmjölksfrosting. De är jättegoda utan frostingen men den ger en extra krämighet så jag rekommenderar att ha den på toppen
Frosting. Använd kokosmjölk eller extra krämig kokosmjölk och häll av allt kokosvatten (den klara rinniga vätskan), använd bara det vita fasta, gräddiga av kokosmjölken
Frosting (SÅÅÅÅÅ GOD). Låt svalna och servera som är, med vispgrädde eller med kokosmjölk. Blanda alla ingredienser till frostingen och vispa med stavmixer tills den blir slät
Halvera då frosting och garnering. Tårtbottnarna, smörkrämen eller frostingen går bra att förbereda en dag i förväg och ska vara helt svala innan montering
Tillsätt färskosten och kokosmjölken och vispa snabbt ihop till en slät frosting. Som botten hade jag luftiga white velvet bottnar och tårtan fyllde jag med lime curd, rårörda svarta vinbär och kokosfrosting
Det svåra är frostingen. Hade ingen vanlig kokosgrädde hemma utan fick ta det feta från kokosmjölk och lite av den tunna vätskan i burken) Det fungerade, men man fick pyssla lite mer