Klicka på ungefär en matsked frosting på varje bulle och stryk ut den försiktigt. Frosting. Tillsätt florsockret lite i taget och fortsätt att vispa tills frostingen är fluffig och fin
½ tsk mald kardemumma. I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
12 tsk finstötta kardemummakärnor. 1Blanda mjöl, kardemumma, kanel, flingsalt och bakpulver i en bunke, använd gaffel eller visp. 1Bred frostingen på och runt tårtan
Hur som helst så gjorde jag gudomligt goda cups med kardemumma och CremeCheese Frosting. 180 g mjukt smör3dl Muscovadoråsocker (minska något om du bakar på vanligt socker)2 ägg1/2 tsk vaniljpulver2 tsk mald kardemumma och 2 tsk grovstött1,5 tsk bakpulver3 dl mjöl1 dl mjölkVispa ihop ingredienserna i nämnd ordning, vispa rejält mellan varje