Blanda mjöl och majsstärkelse till frityrsmeten. Rör ihop majonnäs, crème fraiche, dill och persilja. Doppa fiskbitarna i frityrsmeten och fritera dem sedan i ett par minuter tills de är gyllenbruna
Blanda mjöl och majsstärkelse till frityrsmeten. Rör ihop majonnäs, crème fraiche, dill och persilja. Doppa fiskbitarna i frityrsmeten och fritera dem sedan i ett par minuter tills de är gyllenbruna
Frityrsmet. persilja. Gör frityrsmeten genom att vispa ihop mjöl, salt och äggula. persilja. Doppa lökringarna i frityrsmeten och fritera några åt gången
Författaren väljer att använda bara buketterna till detta recept och påpekar just att man aldrig ska kasta bort stjälkarna – de är delikata och kan användas i soppor, pastasåser, i woken eller friteras doppade i frityrsmet (tempura)
Frityrsmeten är ofta bara vatten och mjöl som man snabbt vänder fisken i, så att den inte tar upp för mycket olja och blir svårtsmält (italienarna är smått besatta av matsmältning)
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Doppa löken i frityrsmeten och fritera tills ringarna är gyllene. hackad persilja. Ugnsbaka romanticatomaterna på en saltbädd i ugn vid 100° i cirka 1 timme
Vispa ihop mjöl, salt, vätska och ägg till frityrsmeten. hackad persilja eller gräslök. 1. Gör såsen genom att blanda majonnäsen med gurka, kapris och kryddgrönt