Blanda mjöl och majsstärkelse till frityrsmeten. Rör ihop majonnäs, crème fraiche, dill och persilja. Doppa fiskbitarna i frityrsmeten och fritera dem sedan i ett par minuter tills de är gyllenbruna
Blanda mjöl och majsstärkelse till frityrsmeten. Rör ihop majonnäs, crème fraiche, dill och persilja. Doppa fiskbitarna i frityrsmeten och fritera dem sedan i ett par minuter tills de är gyllenbruna
Vänd varje fiskbit i mjölet och doppa dem sedan i frityrsmeten. Innan du börjar göra majonnäsen är det en fördel att se till att alla ingredienser har samma temperatur för att undvika att den skär sig
Vi har använt torsk och gjort frityrsmeten med alkoholfri öl. Frityrsmet. Vispa kraftigt ihop allting och låt frityrsmeten dra ca 20 minuter. 1 dl hemgjord majonnäs. 1 dl hemgjord majonnäs
Den är mest en gulaktig gegga som beter sig som en lätt skärskadad majonnäs, och inte blir den bättre i ackompanjemang av trött och sladdrig frityrsmet