Frityrsmet. Vänd fiskbitarna först i mjöl och sedan i frityrsmet. Frityrsmet. 600 g vit fiskfilé skuren i bitar (ca 12 bitar) av t ex torsk eller kolja. 600 g vit fiskfilé skuren i bitar (ca 12 bitar) av t ex torsk eller kolja
frityrsmet ska blandas, olja ska värmas och en remouladsås ska göras. Jag hade stora fina styckfrysta koljafiléer i frysen, ska vara kolja och det blir klart bäst också och godast
Blanda ingredienserna till frityrsmeten. Frityrsmet. 400 g filé torsk, kolja eller gös. Fish. Torka av torskfiléerna på hushållspapper och dela dem i 8 delar
Frityrsmet. Frityrsmet. 600 g filé av vit fast fisk, skuren i 12 jämnstora bitar (t ex torsk, kolja eller gös) . 600 g filé av vit fast fisk, skuren i 12 jämnstora bitar (t ex torsk, kolja eller gös)