Frityrsmet kolja recept

Fish and chips

Fish and chips

Frityrsmet. Vänd fiskbitarna först i mjöl och sedan i frityrsmet. Frityrsmet. 600 g vit fiskfilé skuren i bitar (ca 12 bitar) av t ex torsk eller kolja. 600 g vit fiskfilé skuren i bitar (ca 12 bitar) av t ex torsk eller kolja
Fish and chips

Fish and chips

frityrsmet ska blandas, olja ska värmas och en remouladsås ska göras. Jag hade stora fina styckfrysta koljafiléer i frysen, ska vara kolja och det blir klart bäst också och godast
Fish and Chips

Fish and Chips

Frityrsmet. Sejfilé (kolja och torsk funkar lika bra). Blanda ingredienserna till frityrsmeten, låt stå och dra i några minuter
Fish'n'chips

Fish'n'chips

Doppa dem i frityrsmeten och fritera dem sedan tills de är gyllene, det tar några minuter per fiskbit
Fish and chips

Fish and chips

Blanda ingredienserna till frityrsmeten. Frityrsmet. 400 g filé torsk, kolja eller gös. Fish. Torka av torskfiléerna på hushållspapper och dela dem i 8 delar
Fish ´n Chips

Fish ´n Chips

Frityrsmet. Frityrsmet. 600 g filé av vit fast fisk, skuren i 12 jämnstora bitar (t ex torsk, kolja eller gös) 
. 600 g filé av vit fast fisk, skuren i 12 jämnstora bitar (t ex torsk, kolja eller gös) 


Friterade fiskfiléer

 Vispa ihop mjöl, salt, vätska och ägg till frityrsmeten. 600 g filéer av spätta, torsk, kolja eller stömming

Friterad fisk med ananassalsa

Doppa en fiskfilé i frityrsmeten så att hela filén täcks och lägg ner i den heta oljan. 500 g färsk eller fryst fiskfilé, t ex hoki, kolja eller torsk

Fish n' chips med aioli

 Frityrsmet till fisken. 600 g torskfilé eller kolja. 1.  Tvätta potatisen och skiva den i centimetertjocka skivor

Fish and chips

Frityrsmet. kolja eller gös). Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål