)Till frityrsmeten. Jag har alltid kombinerat friterad banan med glass med kinamat, så det har liksom alltid varit kinamat i samband med friterad banan med glass
Rör till en slät frityrsmet. Servera genast med glass och sirap. För att se om oljan är tillräckligt varm så doppa ner en droppe av frityrsmeten och när det börjar spraka och friteras är olja tillräckligt varm
Frityrsmet. Serveras på dirren med glass och sirap. Frityrsmet. ÄNTLIGEN sportlov. Så himla skönt. Listan på vad som ska göras är lång som halva fjolvintern och tvättmaskinen rullar för andra gången
Frityrsmeten är ofta bara vatten och mjöl som man snabbt vänder fisken i, så att den inte tar upp för mycket olja och blir svårtsmält (italienarna är smått besatta av matsmältning)
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Frityrsmet. Åh, jag som älskar friterad banan med glass. Frityrsmet. Vaniljglass. Servera de friterade bananerna med vaniljglass och ringla sirap över bananerna
Frityrsmeten hade en fin och krispig yta och var lagom tjock. När vi såg att friterad banan med glass fanns med på efterättsmenyn valde vi att spara magen till detta och det var absolut ett bra drag