Fläsk,. Lagade Ku lao jou sötsurt fläsk med grönsaker och ananas tidigare. Sötsura såsen, gör dubbel sats om ni vill ha fläsk som simmar i sås, annars ska den bara täcka
500g fläskkött i strimlor. Blanda alla ingredienser och låt fläskköttet marienera i 10 minuter. Häll av frityroljan från pannan men spara ungefär 1tsk olja, häll i såsen och låt puttra 2 minuter, lägg i fläsket och blanda runt i 2 minuter till. 500g fläskkött i strimlor
Lagade Ku lao jou sötsurt fläsk med grönsaker och ananas tidigare. Sötsura såsen, gör dubbel sats om ni vill ha fläsk som simmar i sås, annars ska den bara täcka
Mestadels blir det med kyckling för min del men det går att göra på biff, fläsk räkor m. Rätten serveras ofta med friterat ägg, lime och prik nam pla (chili fisksås)
Ca 1kg blandfärs ( nöt, fläsk). I'm in heaven. Detta är sååååå gott och så nära balkanmat man kan komma. Idag kände jag för att laga något från balkan och pljeskavice har jag inte gjort på evigheter
Fritera lite fläsk i sänder och låt det rinna av på papper. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat 2 st paprikor, i bitar 1 burk bambuskott à 400 g 1 burk ananas, skivad, 250 g 1 st rödlök, stor, i klyftor vetemjöl raps- eller majsolja till fritering Marinad
Tillsätt fläsket och stek det hastigt någon minut. Häll i så mycket smet så det täcker fläsket. 4 portioner4 dl vatten4 dl vetemjöl100 g stekfläsk, strimlatIster eller olja att steka iTillbehör
300 g färs av fläsk, kyckling eller nöt. Dim sum-deg. Mät upp mjölet i en bunke. Gör en liten grop i mjölet och tillsätt vatten lite i taget och rör runt