När jag och Simon besökte Palma minns jag hur jag avundsjukt tittade på alla spanjorer som bara kunde gå in på en tapasbar, äta några tapas, dricka en öl eller ett glas vin för att sedan traska hemåt
Vitt vin. Gör en smet av äggula, mjöl, vin, vatten, olivolja, salt och muskotnöt. Det är inte ofta man får tag på zucchiniblommor och jag blev väldigt glad när jag hittade det på bondens marknad idag
Riv sönder brödskivorna i en bunke, häll på vinet, lägg i köttfärsen, äggen, parmesanosten, hackad persilja, hackad vitlök, muskotnöt, salta och peppra
Gillar man inte öl så funkar det alla tiders med ett kallt vitt vin, cider eller citronvatten också. Servera den friterade sillen som ett drinktilltugg eller som en förrätt, perfekt att ha och tugga på under tiden som du kockar färdigt resten av middagen
Därefter utser representant för Estrella samt Salt&Peppar vinnaren, som presenteras här i bloggen. Kommer du att dela med dig av vinsten och till vem isåfall
Vin Möter Mat på restaurang Syster o bror för några söndagar sedan. Det är foodies, bartenders, sommelierer, kockar och dessertmästare som under en kväll tillsammans skapar magi i köket med mat, drinkar, vin, desserter och tilltugg som matchas till perfektion
1,5 msk vitvinsvinäger. 8 msk vitt vin. Häll vinäger, vin, dragon, svartpeppar och schalottenlöken i en kastrull och låt reducera tills det återstår ca 3 msk vätska. 1,5 msk vitvinsvinäger