Ett paket risnudlar. Koka risnudlarna enligt anvisningarna på baksidan. Hej allihopa. Häromdagen blev jag sjukt sugen på thaimat så tänkte att jag skulle försöka få ihop en egen thairätt
Börja med att koka risnudlarna enligt recept på påsen. 250 g vanliga risnudlar. För några månader sedan gjorde jag ett samarbete med Linas Matkasse där jag testade deras kasse i två veckor för att utvärdera det
300g kycklingfärs2tsk soya2msk vegetabilisk olja2st rivna vitlöksklyftor½st finhackad röd chili1msk riven ingefära1,2dl strimlade bambuskott230g riven morötter1,2dl hönsbuljong5dl strimlad kinakål20st TYJ Springroll pastry100g risnudlar (blötlagda)1st ägg för penslingOlja till fritering. Blanda i risnudlar och kinakål och rör hela tiden i ca 1 minut. 100g risnudlar
4 portioner risnudlar. 4 portioner risnudlar. Eftersom jag är jordnötsallergiker så är min enda chans att äta Pad thai om jag lagar den själv, och byter ut jordnötterna mot cashewnötter
Friterade nudlar smaksatt med cayennepeppar. Tillsätt risnudlarna samt jord- nötterna i stekpannan. Phad Thai4 portioner1 pkt Rice Noodles4-6 msk olja400 g kycklingfilé, strimlad200 g vitkål, tunt strimlad2 ägg, vispade2 påsar Phad Thai wok sauce1 dl krossade jordnötter TILLAGNINGKoka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen och kyl ner i kallt vatten