2dl vetemjöl eller rismjöl. Det blev över mycket frityrsmet för mig, var oförberedd på det men använder man mer bananer får man ju bara mer av gosakerna (
Rismjöl Vetemjöl Maizena Iskallt kolsyrat vatten 2 kycklingfiléer Salt Peppar Frityrolja Ister Ta hälften ister, hälften frityrolja och sätt fritösen på 175-180 grader. 1 del maizena, 2 delar rismjöl och 2 delar vetemjöl. 2 delar rismjöl
Rismjölet, sesamfröna och den rivna kokosen ger de friterade bankerna det där lilla extra. De blir inte flottiga och degiga efter fritering, de håller sig krispiga länge tack vare rismjölet
De blev nästan som friterade. Jag dubbelpanerade havskattfilén i först rismjöl, sedan i ägg, och slutligen i Fibrex blandat med det senaste kryddfyndet från The Spice Tree, innan jag stekte dem riktigt frasiga i rikligt med olja
Eller kanske friterade som chips…. Tillsätt eventuellt mer rismjöl. Eventuellt kan du behöva torka ur stekpannan med ett kökspapper emellan för att undvika att rismjölet bränner fast i panna eller bröd