Oxfilé i en krämig svampsås serverat med friterademorötter, ugnsbakade potatischips och morötter. Skiva sedan potatisen i tunna skivor och dela morötterna på längden och skär stavar
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Rödvinsky. häll lite olja i botten på en liten kastrull. fräs schalottenlök tillsammans med. vitlök,tomater,rotselleri,morot och finhackad chili med några kärnor ca 5-10 min så smakerna riktigt gifter sig
När jag bodde i Bangkok var det här min frukost nästan varje dag. Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändliga variationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök
Asiatiska smaksättningar i form av sesamolja, hoisinsås, fisksås, soja och ingefära blandas med brysselkål (min favorit bland kålsorterna helt klart), morötter, champinjoner, salladslök och kyckling
Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Surkål med chimmichurri, rökt sidfläsk och äpple. 10 Min. Yuzudressing. Friterad kyckling (KFC-style) med honung och currysås