Skär fisken i mindre bitar och lägg i en matberedare tillsammans med kräftstjärtar, ingefära, vitlök, chili, limesaft, koriander, salladslök, salt och peppar
torskkräftstjärtaräggströbröddillsalt & pepparpankocharlottenlöklakritsstångsocker & vinägerjordärtskockaegenslagen majonnäsrökt laxsikromMixa torsken och kräftstjärtarna till en smidig färs
Doppa fiskfiléer, skalade räkor, kräftstjärtar, bläckfiskringar, grönsaker som lökringar, skivad zucchini, paprikabitar eller morotsstavar i smeten och fritera i 180 grader i 3-4 minuter tills de fått färg. ca 600 gram fiskfiléer, skalade räkor, kräftstjärtar, bläckfiskringar, grönsaker som lökringar, skivad zucchini, paprikabitar eller morotsstavar att fritera
Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och krama ur den sista vätskan med händerna. 1400 g kräftstjärtar i lake. 1Krämig kräftröra 400 g kräftstjärtar i lake 1,5 dl majonnäs 1 dl färskost 0,5 msk citronjuice 3 salladslökar, skuren 1 dl dill, finhackad vitpeppar salt en nypa cayennepeppar
Dela kräftstjärtarna i tu på längden och placera dem vackert på tallrikar. Låt det puttra en liten stund så att grädden hinner tjockna, sila såsen och droppa den över kräftstjärtarna
de är friterade i läskig palmolja) och lägg ett nystan i uppkokat vatten ett par minuter. Blanda en halv burk kräftstjärtar med en smaksatt crème fraiche du gillar - t ex chili/tomat - eller varför inte en fettsnål keso
250 gram rensad hummer eller kräftstjärtar. Texas BBQ-sås. Blanda senap, strösocker, muscovadosocker, vinäger, vatten, chilipeppar, svartpeppar och cayennepeppar i en liten kastrull