Grillkrydda. Friterade kycklingstavar och kall chilisås som stavarna kunde doppas i. Jag är en av dem som inte brukar planera mina middagar dag för dag
I med grillkrydda och vitlökspulver. LCHF Friterade kycklingvingaren förpackning frysta kyklingvingarett gäng fläsksvålar (finns på Willys, 0 g kolisar)grillkrydda (Caj P´s)vitlökspulver1 äggfrityroljaTina kycklingen och salta
Servera de nyfriterade vingarna med majschips och en god dipp, exempelvis pesto. 1 msk grillkrydda. 1. Dela vingarna vid lederna så du får tre delar, vingspets, mellanvinge och innervinge
Servera langosen med crème fraiche, hackad rödlök, räkor, svart kaviar, riven ost och grillkrydda. Min vän Katarina Eriksson tipsade mig om dessa glutenfria langos
Har testat frysa in några ofriterade langos och ska testa senare att fritera. grillkrydda. Servera langosarna med vitlökssmör som du penslar över, creme fracihe, riven ost, hackad rödlök, räkor, stenbitsrom och grillkrydda
Något direkt recept behövs inte, ta den mängd av potatis och bacon du tycker blir bra, krydda med förslagsvis en grillkrydda med lite chiliflakes i, ett par pressade vitlöksklyftor och vänd runt i en ugnsform
Lökpulver (grillchips), torkad dill, färsk timjan, grillkrydda, chilipeppar osv osv. Hemgjorda chips. Att göra sina egna chips är betydligt enklare än vad man kan tro
Grillkrydda. Blanda allting väl (förutom grillkryddan) och pensla kycklingen med marinaden. Precis innan kycklingen ska in i ugnen strör du grillkryddan på skinnsidan, som ska ligga uppåt på plåten