Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Har man tillgång till en fritös så är inte bollarna speciellt svåra att göra. Rulla bollarna i mjöl, doppa i ägget så att det täcker runt om och lägg bollarna i pankon och se till att det täcker
Doppa bollarna i frityrsmeten, se till att de är helt täckta. -)Till ca 20 ostbollar behövs. Krama ihop till ca 3 cm stora bollar och rulla dem i vetemjöl. Fritera bollarna, några i taget, ca 1-2 minuter
Jag rekommenderar dessutom att bara göra en halv deg då de är som godast när de är nyfriterade. Jag gjorde både bollar och sticks, båda är fyllda med mandelmassa och doppas i grädde
Här serverad kall till de nyfriteraderisbollarna. Johannes WätterbäckOemotståndliga risbollar som här serveras med en kall tomatsås med smak av basilika
Forma små bollar av färsen och rulla dom i ströbröd och sesamfrö-blandningen. Barnen och jag hade tapas tillverkning i fredags, då gjorde vi bland annat det här som blev en riktig höjdare
Värm oljan till 180 grader och fritera några bollar i taget tills de har fått fin färg. Hej matfolket. Här har jag gjort ett enkelt recept på en vegetarisk sallad