Friterad torsk recept

Torsk, Vitvinssås Och Pommes Duchesse

Här är en helt ljuvlig rätt med torskfilé och vit sparris. Torsk. Torsk. Torsk4 bitar torskfilé. Fish And Chips – FriteradTorskfilé Med PaneringFiskgratäng Med Torsk, Grädde, Dill & TomatTorskfile Med Potatispure, Spröda Potatisflarn, Spenat & BaconsåsTorsk Med ÄggsåsKokt Torsk Och Gräddsås Med PurjolökPommes Duchesse 4 portioner. 4 bitar torskfilé
Pankofriterad torsk

Pankofriterad torsk

Pankofriteradtorsk med guacamole Så gott. Börja med att vända ner torsken i mjölet, doppa sedan i äggen (se till att bitarna blir täckta av ägg) och avsluta med att vända ner bitarna i pankon
Friterad fisk i sötsur sås

Friterad fisk i sötsur sås

4 400 g fryst vit fiskfilé (t ex MSC-märkt torsk eller kolja) 1/2 gul paprika 1/2 röd paprika 1/2 liten gul lök 1 liten burk ananas i skivor (à 220 g) 1 dl potatismjöl 1/2 tsk salt olja till fritering Marinad 1 vitlöksklyfta 1 msk torr sherry 1 krm salt 1 krm peppar Sås 1 dl ananasjuice (från burkananasen) 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1 msk socker 1 msk potatismjöl 2 msk risvinäger 1/2 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Torsk med dill & smörkokt potatis

Torsk med dill & smörkokt potatis

Här serverade jag den med dill & smörkokt potatis, prosciuttochips, friterad jordärtskocka och Bimi tenderstem broccoli
Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk. Friterad fisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten.       800 g vit fiskfilé, torsk eller kolja 5 dl rapsolja av god kvalitet, helst kallpressad, att fritera i. 800 g vit fiskfilé, torsk eller kojla
Torsk med brynt smör och pepparrot

Torsk med brynt smör och pepparrot

1Torsk med pepparrot600 g fisk 300 g räkor 6 ägg 15 cm pepparrot 1 citron 1 kruka dill 200 g smör 600 g potatis Smör till stekningTorsk med pepparrot
Torsk à la Minerva

Torsk à la Minerva

Ta sedan upp torsken och häll av vattnet. Smula sedan sönder skinkan och strö den över torsken. 4 torskryggsfiléer, à 150 g. 14 torskryggsfiléer, à 150 g 1 dl salt 3 rödbetor 3 potatisar 2 dl vispgrädde 50 g smör 1 tsk flingsalt, alternativt havssalt 2 dl crème fraiche 1 dl vispgrädde 50 g smör 1 tsk sötstark senap salt 0,5 citron, pressad citronsaft hackad gräslök efter smak 5 grönkålsblad 2 msk rapsolja chiliflakes 100 g serranoskinkaTorskrygg. Rimma de 4 torskryggarna i 1 liter kallt vatten uppblandat med 1 dl salt i ca 2 timmar. Koka upp 1 l vatten och häll vattnet över torsken och låt ligga i 8 minuter

Torsk Med Äggsås

Kokt torsk med äggsås är en underskattad vardagsrätt, som i många hem har utgått helt på menyn. Kanske minns fler än jag sönderkokta, torra torskblock med fasa
Torsk med vitvins- och vit chokladsså

Torsk med vitvins- och vit chokladsså

Torsk med vit chokladsås. 600 g torskrygg. 600 g torskrygg. Lät lite märkligt när vi först hörde om det, men det var riktigt gott
Torsk med risotto, sparris och rödbetschips

Torsk med risotto, sparris och rödbetschips

Torsk är huvudråvaran i den här goda rätten med milda smaker. Att tillaga torsk har egentligen bara en regel att ta hänsyn och det är att laga den lagom länge