Servera den friterade osten och persiljan genast med varm hjortronsylt. Klipp persiljan i knippen, fritera dem hastigt och låt knippena rinna av på hushållspapper
Friterad Camembert har väl de flesta ätit på resturang. Att fritera persilja var också lite bökigt. Har fått en hel del brännmärken genom åren, så var försiktig när Du ska fritera persilja
Servera den friterade osten och persiljan genast med hjortronsylt. Klipp persiljan i knippen, fritera dem hastigt och låt knippena rinna av på hushållspapper
Häll det kokta riset i en skål och blanda därefter ner den rivna osten, den hackade persiljan, äggen, peppar och salt, ett par matskedar vetemjöl och blanda runt
Garnera med persilja. persilja. Ansa sparrisen och dela dem på längden. Vänd sparrisen i mjöl. Frityrsmet. Blanda äggula, mjöl och öl i en bunke och vispa till en slät smet
Riv sönder brödskivorna i en bunke, häll på vinet, lägg i köttfärsen, äggen, parmesanosten, hackad persilja, hackad vitlök, muskotnöt, salta och peppra