Blanda krabbköttet med maizenamjölet, salt och peppar. Rulla till fyra bollar. Ställ svalt 10 minuter. Skala och riv äpplet grovt, pressa ur och blanda rivet med mangochutney
I Maryland får man lika ofta krabbkakorna friterade som stekta, gärna serverade på hamburgerbröd. Enligt receptet på baksidan, som ändå måste betraktas som någorlunda ursprungligt för trakten, ska finfördelad färsk krabba blandas med brödsmulor, majonäs, Worcestershiresås, persilja, bakpulver, ägg och Old Bay
Din heta majonnäs är redo att serveras som dipsås till friterad klyftpotatis eller skaldjur som kräftor, räkor, hummer eller krabba (med skaldjur kan du servera rostad bröd till)
Vissa hade mest högar av diverse oidentifierbara friterade saker och de valdes snabbt bort. Caroline, tog miniålarna och jag den med krabba, majonnäs och lax
Passion för mat 2015. 10 april, 2015 by Matmamman Lämna en kommentar. I slutet av februari var det dags för den stora matmässan “Passion för Mat” på Eriksbergshallen i Göteborg
Jag testade utmärkta Crabrolls och J spännande friterad rocka med karibiska smaker. Vad sägs t ex om "auberginrullar med fetaost och mynta", "enrisrökt gravad rödingfilé med gräslökshollandaise" eller "quesadillas med krabba, chili och koriander"