Man äter mycket fisk, gärna syrad sådan. Smaksätt med riven ingefära, gräslök och citronskal. Vi fick äta en underbar friterad hällefilé inspirerad av restaurangen Kanda, det här var min favorit, så enkelt
Friterad bladpersilja med pepparrot-majonnäs,. Stenbiten eller vilken annan vit fisk som helst steks i smör intill den fått en vacker brun skorpa, då stänker vi över lite havtornsaft och ytterst lite havtornbärpulver som fisken får ligga och marinera sig i
Servera till inkokt, stekt, friterad eller rökt fisk, skaldjur eller skinka, kassler. lite hackad rödlök, hackad gräslök, hackad dillBlanda allt, låt stå en stund, servera till t ex all form av lax, stekt annan fisk eller kokt fisk
Det finhackade köttet eller fisken binds ihop med vit bechamelsås, alternativt överbliven sås, några äggulor, salt, peppar, muskot och en nypa hackad gräslök eller schalottenlök
ugnsstekt eller friterad. ½ knippe gräslök. Bind upp fiskfilén som en stek med bindgarn. Blanda under tiden kryddmixen och rulla den färdigstekta fisken däri sedan du klippt bort bindgarnet
Korven är friterad, hamburgaren likaså. Och på hamburgaren har man friterad lök och curryketchup. Dagens fångst visade sig vara 3 sorters fisk, lätt pocherad och serverad med en vitvinssås generöst kryddad med gräslök