Friterad fisk fänkål recept

Blåmusselgryta med fisk och grönsaker

Blåmusselgryta med fisk och grönsaker

Lägg ned fisken och fänkål låt den sakta koka klar innan potatisen tillsätts. Servera i 4 skålar och toppa med hackade örter och friterad purjolök och servera med surdegesbröd. 600 g fisk, skuret i gaffelvänliga bitar. 0,5 fänkål, fint skivad. 4 msk purjolök, friterad. Till grytan600 g fisk, skuret i gaffelvänliga bitar 0,5 fänkål, fint skivad 500 g potatis, tärnad och förkokt 8 körsbärstomater, delad 4 msk örter, ex dill, persilja, sticklök ex 4 msk purjolök, friterad Surdegsbröd
Kräft o räksoppa

Kräft o räksoppa

och sen friterade jag fänkål. Tillsätt räkor ,lax eller vit fisk. Lägg fänkålen på hushållspapper o salta

Oaxen Krog 2010

Vildsvinsstek med rågbrödskräm, rökt oxmärg, friterad persilja & vildoregano serverad med råstekt rabarber
Skaldjurssoppa

Skaldjurssoppa

och sen friterade jag fänkål. Tillsätt räkor ,lax eller vit fisk. Lägg fänkålen på hushållspapper o salta
Cinque terre-guide: 14 matupplevelser du inte får missa

Cinque terre-guide: 14 matupplevelser du inte får missa

Köp en pappkon med friterade sardeller eller bläckfisk och räkor av avnjut på en trappa. Friterad mat är en viktig del av det italienska köket, det är lätt att glömma bort eftersom den inte blivit lika känd utomlands
italiensk bönsallad

italiensk bönsallad

När vi var i Barcelona åt han både små hela friteradefiskar (som stirrade på en) och sardiner. Fortfarande inte helt bekväm med sardellers sällskap, det får ju liksom inte bara smaka fisk
Vinoteca, Soho

Vinoteca, Soho

Jag valde getostfyllda friterade zucchiniblommor med tomatsallad som också var riktigt gott. Jag valde grillad fisk (har tyvärr glömt vilken, fiskarter är inte min starka sida) som var smakrik och god och serverades med en sallad på fänkål, kronärtskocka och apelsinfiléer
Font till fisksoppa eller gryta

Font till fisksoppa eller gryta

och sen friterade jag fänkål. Lägg fänkålen på hushållspapper o salta. Tillsätt räkor ,lax eller vit fisk

Hannus jordiga

Några av mina favoritrecept är Spaghetti med vinkokt zucchini med smak av timjan, Friterade risbollar med saffran och sås på färska tomater, Äppelbruschetta med grönkål vitlök och chili, Ugnsbakad paprika med fänkål och getost, Bondbönor med ärtor och mozzarella

Sea Grill **

Hur som helst var det en god kreation som bestod av tonfiskcarpaccio, tapioka gryn, friterad havskräfta, en tomat buljong och soya
Beermakers Dinner med Brewdog på Gastro i Helsingborg

Beermakers Dinner med Brewdog på Gastro i Helsingborg

När det gäller fisk och annat friterat, så tycker jag att en schysst ljus lageröl passar som bäst. När Punk IPAn är uppdrucken serveras förrätten beståendes av frasiga croquettas av Öresundstorsk och röding, fondue på Vikentomater och fänkål med aioli

Ultimat lyx på Oaxen krog

Alla var fantastiska, men mest minnesvärt var det friterade kycklingskinnet och något (var det samma munsbit

Croquetas med fänkålssallad

Koka under tiden fisken i mjölk. Skiva fänkål, rödlök och salladslök tunt. Häll av mjölken och lägg fisken i bunken