Friterad fisk ägg recept

Friterad pankopanerad falsk fisk

Friterad pankopanerad falsk fisk

Lägg 'fisk'bitarna i plastpåsen med mjölet och vänd runt dem så att de täcks ordentligt. Lägg vetemjölet i en plastpåse
Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friteradfisk. Friteradfisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten.       800 g vit fiskfilé, torsk eller kolja 5 dl rapsolja av god kvalitet, helst kallpressad, att fritera i. 1–2 ägg. 800 g vit fiskfilé, torsk eller kojla
Pauls friterade fisk

Pauls friterade fisk

ca 600 g torskfilé (eller kolja- eller kummelfileér) 1 ägg 2 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar 4 dl pankoströbröd (alt
Friterad rödspätta med tartarsås.

Friterad rödspätta med tartarsås.

Vänd fisken först i mjölet, sen i ägget & sist i panko. Sänk försiktigt i fisken i den varma oljan. Vispa upp äggen & häll på en tallrik
Friterade räkor

Friterade räkor

äggvitan från ett ägg. Vispa äggvitan hårt. Vänd ner den hårt vispade äggvitan i smeten. Lägg räkorna i smeten
Friterad banan/ ananas med glass

Friterad banan/ ananas med glass

Fisk & Skaldjur (55). Sök på Zeinas Kitchen. RECEPT SORTERADE I KATEGORIERRECEPT SORTERADE I KATEGORIER. Välj kategori
Fisk och krabbbiffar!

Fisk och krabbbiffar!

Supergoda biffar gjorda på fiskfärs och krabba med friterad ingefära, ugnsbakad zucchini, frästa morötter och en het thaisås
Friterade bläckfiskringar med sötpotatis & aioli

Friterade bläckfiskringar med sötpotatis & aioli

Doppa först bläckfiskringarna i ägget och sedan i pankomjölblandningen. Vispa upp ett ägg i en skål. Det är helt enkelt friteradebläckfiskringar med ugnsbakad sötpotatis, som man doppar i en hemmagjord aioli
Veckans fisk - asiatiskt och svenskt

Veckans fisk - asiatiskt och svenskt

I tisdags friterade jag asiatiska fishcakes som får stå för den sida av mig som tycker om mat där olika smaker och kryddor blandas (såsom är vanlig förekommande med asiatisk mat), och i fredags blev det kokt torsk med tillbehör som får stå för den del av mig älskar det rena, svenska där varje smak och råvara får tala för sig själv

Friterade zucchiniblommor

Salta ytterligare och servera omedelbart som garnityr till stekt fisk eller kött eller som drinktilltugg
Krispig fisk med varm nudelsallad

Krispig fisk med varm nudelsallad

Vänd fiskbitarna en och en i mjölblandningen, skaka av överflödigt mjöl, doppa fiskbitarna i det vispade ägget och vänd dem sedan i mjölblandningen igen
Friterad bergtunga från Bohuslän

Friterad bergtunga från Bohuslän

Friteradfisk. Skär fisken i lämpliga bitar att fritera. Gör en klassisk dubbelpanering med mjöl, ägg och pankoströbröd
Pankofriterad fisk

Pankofriterad fisk

Vispa upp äggen med gaffel i en skål, häll panko i en annan, och mjöl i en tredje skål. Börja med att vända ner torsken i mjölet, doppa sedan i äggen (se till att bitarna blir täckta av ägg) och avsluta med att vända ner bitarna i pankon
Friterad fiskefilet

Friterad fiskefilet

Rödspättafiléerna vänds i vetemjöl, sedan ner i vispat ägg med lite salt och svartpeppar. Sotad lax med friterad svartkål