Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade
När man vill ha en förrätt som man kan förbereda i god tid, passar friteradfetaost utmärkt. Lägg mjölet på en tallrik, doppa fetaosten i mjölet och sedan i vispat ägg och slutligen rulla runt den i skorpmjöl
50g getost eller fetaost, smulad (kan uteslutas). 50g getost eller fetaost, smulad (kan uteslutas). . Världens konstigaste sak att bli sugen på - aubergine
Dela på mitten, så du får två nästan kvadratiska bitar fetaost. Doppa fetaosten i först vetemjöl, sedan ägg, sedan ströbröd, sedan ägg och ströbröd en gång till
När smeten smakade bra formade jag små bollar och friterade de i en fritös. 1 förpackning fetaost, skuren i små tärningar. 1 förpackning fetaost, skuren i små tärningar