Värm försiktigt oljan i en kastrull och fräs vitlök, ananas och morot på svag värme. När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
4 400 g fryst vit fiskfilé (t ex MSC-märkt torsk eller kolja) 1/2 gul paprika 1/2 röd paprika 1/2 liten gul lök 1 liten burk ananas i skivor (à 220 g) 1 dl potatismjöl 1/2 tsk salt olja till fritering Marinad 1 vitlöksklyfta 1 msk torr sherry 1 krm salt 1 krm peppar Sås 1 dl ananasjuice (från burkananasen) 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1 msk socker 1 msk potatismjöl 2 msk risvinäger 1/2 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skär ananasbitarna i mindre bitar och tillsätt dem samt ca 3 msk ananasspad. 1 burk ananas i spad. Skär kycklingen i bitar och vänd som hastigast i lite vetemjöl
Skär ananasbitarna i mindre bitar och tillsätt dem samt c. a 3 msk ananasspad. 1 burk ananas i spad. Skär kycklingen i bitar och vänd som hastigast i lite vetemjöl
Tärna ananas i små tärningar och blanda med lite koriander och olivolja. 1 ananas. Tillbehör 1 ananas 1 kruka koriander 1 msk olivolja 1 cosmopolitansallad
Att skära en ananas . Färsk ananas måste väl ändå vara den 80-taligaste frukten ever. Man vill liksom bara glasera den eller fritera den eller göra någon typ av vulgär glasskål av den så fort man ser den, tycker jag
Recept på friterad banan och ananas hittar du HÄR. Krispiga och goda thailändska friterade bananer. Rismjölet, sesamfröna och den rivna kokosen ger de friterade bankerna det där lilla extra
Lagade Ku lao jou sötsurt fläsk med grönsaker och ananas tidigare. 20 November 2016. Fläsk,. Kinesiskt. Sötsurt fläsk (Traditionell) - Tang cu li ji (糖醋里脊)
Hacka ingefära och vitlök fint, dela ananasen. Lägg i ananasen. • 1 burk ananas, bitar eller ringar. • 1dl av saften från ananasen. 1 burk ananas, bitar eller ringar. 1dl av saften från ananasen
1 burk ananas, skivad, 250 g. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat 2 st paprikor, i bitar 1 burk bambuskott à 400 g 1 burk ananas, skivad, 250 g 1 st rödlök, stor, i klyftor vetemjöl raps- eller majsolja till fritering Marinad
Tillsätt ananas, purjolök och svamp och stek på hög värme under omrörning någon minut. 10,5 färsk ananas. Skär bort skalen av ananasen och skär den i ca 2x2 cm kuber