2 påsar Freshisland dip. 2 påsar Freshisland dip. Sjukstuga för hela slanten här hemma. Den senaste månaden har vi hunnit med diverse sjukdomar och åkommor
Snabblagad och riktigt god pastasås gjorde på dippulvret Freshisland (där av namnet). ca 3 portstrimlad skinka eller bacon2 dl grädde0,5 påse Freshisland dippulverriven ostpersilja250 g färsk pastaStek skinkan eller baconet
Vispa samman grädde, freshisland dip, tacomix och salsan. Ingredienser800 g kycklingfilè, strimlad1 gul lök, hackad2 vitlöksklyftor, hackade2 dl majskorn4 st ananasringar, i småbitar4 dl grädde1 påse FreshIsland Dipsås (OLW)1 påse tacomix1½ dl Chunky Salsa2 dl riven ostGör så härBryn kycklingen i lite smör, krydda med salt och lite svartpeppar
Krydda med din favorit blad OLWs eller Estrellas dipmixer, jag är svag för FreshIsland. Något som man nästan glömt bort att man poppade popcorn i kastrull förr, men så fick jag ett tips av Ebba von Sydow i hennes och systern senaste bok och på den vägen är det
Puerto Rican cuisine has much to offer, and incredibly fresh and tasty vegetables, many of which I had never eaten, but also flavors and combinations that reflect my kind of cooking very much
Dale helped initiate the New York cocktail revolution, is credited with bringing back fresh ingredients to the bar and for perfecting the Cosmopolitan during his reign at The Rainbow Room
1 påse dippmix (jag använde freshisland). 1 påse dippmix (jag använde freshisland). Idén till den här superenkla, krämiga tortellinin med dippmixröra fick jag från ett recept från 'koka ihop' (se här)
for a raised islander like me I guess nothing really beats the smell of fresh seawater. Fishing dinner – such a calming way to get some fresh food… love it