Igår var det fredagsmys som gällde här hemma, ett härligt måste i vår familj. Brorsan behövde ha någonstans att sova så han kom och fredagsmös med oss också
Jag tröttnar aldrig på fredagstacos. Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Vi har ätit kantarellpasta på kantareller de plockat i skogarna kring Mariannelund där de bor, tryckt i oss traditionella fredagstacos, besökt Kalmar Läns museum och fikat på det jättetrevliga fiket de har där
Fredagstacos. Fish tacos med lime-crème fraiche. Klara Lind. , Sveriges Mästerkock 2017, levde i Centralamerika sina första år och hon inspireras mycket av barndomens smaker när hon skapar sina rätter