Igår var det såklart dags för den obligatoriska "fredagspizzan" igen. För det mesta så gör jag min pizzadeg med surdeg och för varje gång så blir den bättre och bättre
Sist men absolut inte minst kommer ”FREDAGSPIZZAN” som varit med sen i bloggens barndom. Den här veckan tänkte jag låta Alma, vår 14-åring välja ut sina 7 favoriträtter på bloggen och så delar jag det med er
Receptet är samma som till fredagspizzan. Detta bröd bakar jag ofta och använder för att fylla med exempelvis falafel, pulled pork eller gör picknickmackor avDet blir luftigt vilket gör det lätt att skära upp för att fylla
Nu är det inte långt kvar till fredagspizzan, trevlig helg. Vin i sikteGrr nu hopar det sig igen, oavsett hur mycket jag vill och försöker samlas göranden på hög och ackumulerar störande fragment längst bak i huvudet
Idag blev det pizza till fredagsmyset. Jag passade på att prova ett nytt recept på LCHF pizzabotten (med nästintill 0 kolhydrater) Supermegagott blev det