Lägg svampen i en skål, häll på olivolja, salt och peppar och blanda om. Vispa ihop ägg och socker, rör ner ricotta och smält smör och vispa till en slät smet
Fredagsgott. Ett ägg. 1 PortionEtt äggca ½ dl sukrin1/3-½ dl kokosmjölnågon maksted smält kokosfettca 2 msk Gourmet Pro Chocolateca 1 tsk bakpulver(Späd med mjölk om smeten blir för tjock)Vispa ägg och socker
Medans kocken fixa till lite fredagsgott. Finhacka äpplena och lägg ut över degen. ( jag älskar russin, men inte så poppis hos många andra, så jag viker mig hehehehe) Blev as god 150 g smör50 g jäst1,5 dl socker0,5 tsk salt5 dl mjölkca 15 dl mjöl1 g saffran Russin efter tycke och smak1 st ägg (för pensling)KRANSFYLLNINGca 50 g smör1 dl sockerca 200 g mandelmassa2 st äpplen100 g russin100 g mandlar, hackade (till garnering)Gör så härDegBörja med att smälta smöret i en kastrull. 1 st ägg
Tillsätt äggen - ett i taget - rör om ordentligt så att varje ägg blandar sig väl med smeten. Lägg ut rökt kött alt lax över hela och rulla ihop som en rulltårta
Hacka de hårdkokta äggen. Strimla laxen och blandaden med äggen. Lägg dem tätt på ett ugnssäkert fat. Lägg cirka 2 msk på varje pannkaka och. 3 hårdkokta ägg