Jag älskar hemmagjorda våfflor och här hemma brukar vi äta dem med stenbitsrom, rödlök, creme fraiche och dill (ska man lyxa till det ordentligt äts det med löjrom)
Igår åt vi ju frasvåfflor med rom, rödlök, gräddfil och dill till middag och fick lite av tillbehören över så jag tänkte fylla några av petit chouxen med dem och äta som förrätt innan köttfärspajen är färdig
Finhacka rödlök. 1 förpackning Ekströms Frasvåfflor 420 g. 1 liten rödlök. Tina och skala räkor om frysta. Blanda smör med riven Solo vitlök, citronsaft och flingsalt
Är det frasvåfflor är receptet ofta redan på vatten och då är det bara smöret som behöver bytas. Lite matigare våfflor som jag serverat likt langos med havrefraiche (aka gräddfil för er som tål mjölk, rödlök, räkor, vegrom och citron
Creme fraich, räkor, rödlök, stenbitsrom. Jag inspirerade mig själv med förra inlägget om våfflor så dagens lunch fick bli en tvårätters med just våfflor
Frasvåfflor menar vissa är det godaste men jag tycker om när de är lite mjukare och "tjockare". Eller varför inte lägga skivad kycklingfilé som stekts i tackokrydda på guacamole och toppa med tärnad tomat, skivad rödlök och salsa till fredagsmyset