Frasvåfflor med vispgrädde recept

Mauds frasvåfflor

Mauds frasvåfflor

Pensla våffeljärnet med smör och låt det bli riktigt hett. Lägg de färdiga våfflorna på galler, medan du gräddar resten av smeten
Frasvåfflor

Frasvåfflor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 50 gram smör 4 dl vetemjöl 2,5 dl vatten , eller vichyvatten, kallt 2 krm salt 4 dl vispgrädde Köp receptet
Värdinnans frasvåfflor

Värdinnans frasvåfflor

Blanda hallonen med grädden. Smaksätt ev med socker. 3 dl vispgrädde. 2 dl vispgrädde. Smält smöret. Låt det svalna
Frasvåfflor med löjrom och tillbehör

Frasvåfflor med löjrom och tillbehör

Vispa vispgrädden hårt och vänd sedan ner vispgrädden i mjölsmeten. Några dagar senare fick det bli frasvåfflormed löjrom, rödlök, dill och creme fraiche till lunch och det blev väldigt gott
Frasvåfflor

Frasvåfflor

Smörj våffeljärnet med smält smör till första laggen. Servera med sylt och vispad grädde. 5 dl vispgrädde
Frasvåfflor

Frasvåfflor

Grädda våfflorna och servera direkt med sylt, vispgrädde och ev några färska bär. Tillsätt smör/mjölkblandningen lite i taget i mjölblandningen samtidigt som du vispar med elvisp till en klumpfri smet
Frasvåfflor utan ägg

Frasvåfflor utan ägg

Pensla laggen väl med smält smör till första omgången. Frasvåfflor, ett recept på riktigt frasiga våfflor utan ägg
Underbara frasvåfflor

Underbara frasvåfflor

Jag älskar hemmagjorda våfflor och här hemma brukar vi äta dem med stenbitsrom, rödlök, creme fraiche och dill (ska man lyxa till det ordentligt äts det med löjrom)
Frasvåfflor

Frasvåfflor

Rör ihop mjölmix med mineralvatten. Rör ner den i smeten tillsammans med det smälta smöret. Servera genast med sylt och vispad grädde
Frasvåfflor

Frasvåfflor

Rör ihop mjölmix med mineralvatten. Rör ner den i smeten tillsammans med det smälta smöret. Servera genast med sylt och vispad grädde
Frasvåfflor med grädde

Frasvåfflor med grädde

4 dl vetemjöl2,5 dl iskallt vatten4 dl vispgrädde4 msk smält smörGör så här. 4 dl vispgrädde. Nu är det dags för våfflor på söndag och här är ett gott recept som jag brukar svänga ihop

Frasvåfflor

Våffeldagen idag och nu får man frossa i våfflor av olika slag med olika tillbehör. Servera med socker, sylt eller bär, vispad grädde eller glass
Frasvåfflor med grädde

Frasvåfflor med grädde

Servera frasvåfflorna så nygräddade som möjligt med socker, sylt eller bär. Pensla laggen med smält fett
Våfflor – enkelt recept på frasvåfflor

Våfflor – enkelt recept på frasvåfflor

Vispa grädden till tjockt skum med elvisp och vänd ner i smeten med en slev (vispa inte. ) Smörj våffeljärnet med en klick smör och grädda våfflorna tills de blivit frasiga och gyllenbruna
Bästa BÄSTA lchf frasvåfflor! Ever!!

Bästa BÄSTA lchf frasvåfflor! Ever!!

Servera med bär och grädde eller med smör. 1 dl vispgrädde. 1 dl vispgrädde. Jag testade lite nya ingredienser och testade mig fram till dessa godingar
Extremt frasiga våfflor

Extremt frasiga våfflor

Lite för frasiga faktiskt… Vi kommer att göra en annan smet nästa gång men vill du ha jättefrasiga frasvåfflor så tycker jag du ska prova detta recept