Frasvåfflor fraiche recept

Frasvåfflor med Lyxig Skagen

Frasvåfflor med Lyxig Skagen

Frasvåfflor. Min font gör så det ser lika ut på bokstav och siffra Frasvåfflor. 1 dl créme fraiche. 1 dl créme fraiche
Underbara frasvåfflor

Underbara frasvåfflor

Jag älskar hemmagjorda våfflor och här hemma brukar vi äta dem med stenbitsrom, rödlök, creme fraiche och dill (ska man lyxa till det ordentligt äts det med löjrom)
Frasvåfflor med Kalixlöjrom

Frasvåfflor med Kalixlöjrom

Och att sen toppa denna fantastiskhet med äkta Kalixlöjrom, lite creme fraiche, finhackad rödlök och dill så är lyckan typ total

Våfflor på 4 vis

Klipp över rökt lax, gräslök och toppa med creme fraiche, hackad röd lök och röd kaviar. Rökt lax, 1/2 röd lök, creme fraiche
Våffelprat i radion

Våffelprat i radion

Får man våfflor över är de perfekta att värma i ugnen så de blir frasiga igen om toppa dem med crème fraiche, finhackad rödlök, röd caviar och dill

Våffeldagen

Frasvåfflor. Det är ju mejerier i skagenröran, så om du vill ha mejerifritt hoppar du bara över crème fraiche
Anitas goda våfflor utan ägg

Anitas goda våfflor utan ägg

Recept på Anitas frasvåfflor. skagenröra, löjrom med creme fraiche och hackad rödlök eller kallrökt lax och pepparrotsvisp
Meny v.16 – 2018

Meny v.16 – 2018

Men, jag har ett bra recept på vanliga frasvåfflor utan ägg, så det fick det bli, och det blev väldigt uppskattat
Snabba ryck i köket

Snabba ryck i köket

Grädda vanliga frasvåfflor, jag köpte mig från Kungsörnen. Blanda en burk creme fraiche och en klick majonnäs
Våfflor

Våfflor

Frasvåfflor menar vissa är det godaste men jag tycker om när de är lite mjukare och "tjockare". En våfla serverad med klick cremè fraiche, hackad röd lök och massor med löjrom är både enkelt, snyggt och gott

LCHF/Paleo frasvåfflor

Jag vispade  1 dl grädde hårt och blandade sedan ner ett par matskedar crème fraiche. 1 dl grädde hårt och blandade sedan ner ett par matskedar crème fraiche

Frasvåfflor med fetaoströra

Rör fetaost och crème fraiche mjukt. 2 dl crème fraiche, gärna lätt. Börja med fetaoströran. Skala och finhacka löken

Frasvåfflor

Detta innebär att jag istället för sylt och glass serverar en klick creme fraiche, finhackad rödlök och lite rom till våfflorna

Frasvåfflor med dinkelmjöl

Ät om möjligt våfflorna snarast, och njut dem med creme fraiche eller vispad grädde och sylt. Vispa samman mjölk, dinkelmjöl, salt och bakpulver i en bunke